Υπηρεσίες Μαζικής Εστίασης
Εταιρία
Η εταιρία ΑΦΡΟΔΙΤΗ δραστηριοποιείται στον επισιτιστικό κλάδο με τη λειτουργία εστιατορίων, catering και υπηρεσιών τροφοδοσίας από το 1977 έως και σήμερα, δηλαδή 30 και πλέον έτη… γεγονός που που προσδίδει στην εταιρία μακροχρόνια εμπειρία, αξιοπίστία, τεχνωγνοσία, φήμη και πελατεία....
 
Η ιστορία μας ξεκινάει το 1977 όταν ο Ανδρέας Ηλιάδης που έχει ήδη διατελέσει μάγειρας στην Κύπρο, έρχεται στην Αθήνα όπου η Κυπριακή Πρεσβεία του εμπιστεύεται  την λειτουργία της Κυπριακής Εστίας στην Πλάκα. Τα επόμενα χρόνια πλήθος επωνύμων επισκέπτονται τακτικά την Κυπριακή Εστία.

Το 1980 ξεκινάει την λειτουργία της η κυπριακή ταβέρνα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» στο Γουδί, δημιουργώντας την δική της ξεχωριστή ιστορία με το πέρασμα των χρόνων. Για σχεδόν 3 δεκαετίες από την «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» πέρασαν χιλιάδες πελάτες καθώς επίσης και όλος ο κυπριακός ελληνισμός.

Από το 1998 λειτουργεί και η ιδιόκτητη ταβέρνα και αίθουσα εκδηλώσεων στα Σπάτα χωρητικότητας 350 ατόμων. Από τα τέλη του 2005 λειτουργεί και η κυπριακή ταβέρνα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» στην Αγία Παρασκεύη.
 
Από τις αρχές του 1990 η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του catering εκδηλώσεων και της μαζικής εστίασης αποτελώντας μάλιστα ένα από τα πρώτα οργανωμένα catering στην Ελλάδα. Το 2007 ξεκινάει η κατασκευή ενός νέου, υπερσύγχρονου, ιδιόκτητου παρασκευαστηρίου catering 700 τ.μ. στα Σπάτα το οποίο ολοκληρώθηκε μέσα στο 2008. Το νέο παρασκευαστήριο κατασκευάστηκε με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές σχετικά με την ασφάλεια και την υγιεινή σύμφωνα με τα πρότυπα HACCP και ISO 22000. Οι νέες αυτές εγκαταστάσεις δίνουν μια καινούρια δυναμική και προοπτική για την εταιρία, με παρακαταθήκη ασφαλώς την εμπειρία 30 και πλέον ετών στον επισιτιστικό κλάδο, την αξιοπιστία, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει σε όλα αυτά τα χρόνια.
ΑρχικήΕταιρίαΥπηρεσίεςMenuImage GalleryΤα Νέα μαςΕπικοινωνία